Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem directionare in parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Single space detection
Out Of stock
Descriere
Sistemul nostru de detectie grad ocupare per fiecare loc de parcare, semnalizare a ocuparii fiecarui loc de parcare via lampa LED verde/rosie si directionare in parcare reprezinta ultima tehnologie in domeniu datorita:
- senzorilor "2 in 1" de detectie/loc parcare care incorporeaza si lampa LED rosu/verde (albastru pentru locuri persoane cu handicap);
- comunicatiei wireless intre o zona monitorizata si serverul sistemului;
- adresei unice a fiecarui senzor astfel incat el poate fi comandat din server sau chiar prin conexiune "remote";
- softului specializat de management care afiseaza gradul de ocupare al parcarii in timp real si generaza rapoarte specializate per intervale de timp, zone, etc. care pot fi folosite in scopuri de marketing, vanzari, etc;
- tehnologiei deshise la interfatari cu aplicatii terte cum ar fi site-uri web sau aplicatii de mobil si difuzarea in timp real a numarului de locuri disponibile in respectivele aplicatii.

Eficienta maxima la investitie datorita comunicatiei wireless, senzorilor 2in1 si eliminarii a unei bune parti din cablaje!

Maxim de serviciu oferit clientilor parcarii care isi reduc dramatic timpul de cautare pentru un loc liber si se reintorc in parcarea respectiva si implicit la respectivul punct de interes (centru comercial, parcare cu plata, centru expo, etc)!

Maximizarea utilizarii parcarii prin directionarea si la etajele/zonele mai putin disponibile ale parcarii!

Pentru o oferta personalizata, contactati-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura